Weekendresa till Göteborg?

Jag har länge velat göra någon slags weekendresa till någon stad. Först tänkte jag på London, Barcelona, Köpenhamn osv. Men efter lite funderingar och tittande på internet så kom jag på att man lika gärna skulle kunna åka till någon mysig stad i Sverige. Kanske Helsingborg som är en så mysig och trevlig stad. Efter att ha kollat runt en hel del så hittade jag massvis med fina hotell. Dock insåg jag att det fanns ett hotell i Göteborg som stod ut ifrån mängden! Superfint och lyxigt! Det gillar jag! Kolla bara in hur fräck glaspoolen är med glas som botten.. Läskigt! Göteborg erbjuder ju även massvis med god mat och fantastisk shopping. Kika på bilderna här nedan så får ni se. Vad tycker ni? Inte helt fel.

Hotellet kallas för Upper House och ligger inne i ett annat känt hotell som heter Gothia Towers.

 

IMG_0118 IMG_0122 IMG_0123

IMG_0143 IMG_0144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *