Vårkänslor och hundleksaker!

Nu känner jag verkligen att våren är på gång, på riktigt! Det har varit några fina dagar förut, men nu börjar de blir fler och tätare. Härligt! Det är ju något speciellt med våren, allt känns så mycket enklare på något sätt. Livet känns lätt!

Apropå något helt annat som inte varit jättelätt, är att min syster bestämde sig för att köpa hund.

shetland-sheepdog3

Hon fick ett tips om en kennel som hade de sötaste Shetland Sheepdogvalparna redo för utlämning, och hon nappade direkt. Min syster är ju dessvärre inte den mest eftertänksamma personen så jag fick steppa in och rädda dagen. Hon hade ju nämligen inte köpt några hundsaker alls till lillkillen, varken hundleksaker, matskålar eller en hundkorg. Jag hittade då sidan; http://www.olivers-petfood.se/ , som hade det mest vitala som vi behövde, och en himla massa hundleksaker. Syrran var helt lyrisk över den lille plutten så jag fick ta tag i ansvarsbiten, det var nästan som hon inte hade hört orden Leksaker hund i samma mening, stackarn. Men nu känns det som vi köpt allt vi kan behöva för stunden i alla fall. Sen i takt med att han växer får vi ju fylla på där hemma så han alltid har precis det han behöver!

Men att ha en hund i familjen är ju ändå något man alltid drömt om, särskilt om föräldrarna alltid sagt nej. Så jag förstår ju varför hon  nappade direkt, det hade nog jag också gjort! Bara titta på honom!

One thought on “Vårkänslor och hundleksaker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *