Semester strax intill

Nej, Jamaica får vänta till en annan gång. Däremot tänkte jag besöka en annan exotisk plats i sommar, nämligen Stockholms skärgård! Jag satt och slögooglade efter olika platser att åka till utomlands, men tänkte om och sökte istället på vandrarhem stockholms skärgård. Efter att ha kollat med min kompis Lina var saken avgjord, vi ska tillbringa sommaren på Stockholms vackraste plats istället för att lämna landet som alla andra.

Jag vet inte riktigt vad man gör i Skärgården annat än att bada och beundra utsikten, men det finns säkert hundratals roliga saker man kan hitta på. Jag har alltid velat pröva på att paddla kanot och det här känns ju som ett gyllene tillfälle. Säkerligen finns det även öar med lite mer drag på också, om vi skulle bli sugna på att festa loss lite. Jag antar att vi kommer åka runt och inte stanna på samma ställe hela tiden, men vet, vi är rätt lata båda två.

Mest av allt ser jag fram emot att komma bort från ekorrhjulet och bara känna lugnet. Jag hade lika gärna kunnat åka till Haparanda som skärgården, bara jag får lämna stressen för ett litet tag. Bara det inte regnar när vi är där. Det finns ingenting mer meningslöst än en semester som regnar bort.

Sandhamn

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *