Sätt färg på tillvaron

Igår när jag satt i matsalen och käkade lunch med en kollega så blev jag så full i skratt. Ni skulle ha sett hennes stödstrumpor. De var helt underbara och de sprudlade av färg så jag kunde inte annat än le. Tänk så mycket ett par sockar kan göra. Hon hade köpt den från en internetsajt som heter Vårdväskan. Ni måste bara spana in deras produkter. Vi inom vården är ju knappast generösa med färg i vanliga fall. Detta är företag som har riktat in sig för oss inom vården. Fanastiskt bra eftersom det inte finns många som gör det. Deras affärsidé är att sätta färg på vården med bra produkter.

Jag beställde hem två par stödstrumpor och de har mycket annat också. Min kollega sa att de var de bästa stödstrumpor hon haft så därför slog jag till med två på en gång. Dessa två hamnade i min kundkorg!
1
22
Visst är de fantastiska?
Jag kan tippa att de kommer att få patienterna att höja på ögonbrynen. På ett bra sätt alltså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *