Radhus nästa steg?

Jag och min sambo har bott i lägenhet i flera år. Nu känns det som att vi är redo att ta nästa steg och flytta till ett radhus. Vi var på en visning i Täby för ett tag sedan och jag blev helt såld.
uh
Vi lämnade bud men vi blev ganska snart utkonkurrerade. Annars är det väldigt bra att köpa hus nu för sedan amorteringskravet trädde i kraft så har bostadspriserna sjunkit. Vi har så klart inte gett upp hoppet om att hitta ett fint radhus utan fortsätter att hålla koll på Johans sida.

Ett radhus är ju perfekt! Mer frihet än i en lägenhet men ändå inte riktigt lika mycket arbete som med en villa. Nu tänkte jag framför allt på trädgårdsarbete och liknande. Jag vill ändå ha lit egräs under fötterna när det är soliga dagar. Ett radhus är det bästa av två världar.

2 thoughts on “Radhus nästa steg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *