Pinsamma jag!

Alltså oh my god! Jag lyckas alltid att göra bort mig. Vi har beställt en luftkonditionering från VUAB eftersom vi har stora glaspartier i söderläge så det blir som en bastu inne. Så lång är allt frid och fröjd. Problemet är att jag är ganska svårväckt. Särskilt om jag jobbat kvällsskiftet och kommit i säng väldigt sent. Så jag vaknade för kanske en timme sedan. Ser att solen skiner ute. Yes, nu kan jag bättra på brännan lite. Hittar inte bikinin först men kommer på att den är i tvätten efter jag tappat glass på den för två veckor sedan. Har fortfarande inte kommit mig för att handtvätta!

Men för sjutton tänker jag vem kommer att se mig ändå. Så nyvaken lägger jag mig i baden baden stolen i mina fula jäkla pyjamsshorts och ingen överdel. Jag som aldrig brukar sola topless i vanliga fall annars. Varför i hela världen tog jag inte en BH på mig?
hha

Jag har inte hunnit ligga mer än tio minuter innan min pojkvän kommer och han som ska hjälpa oss att montera luftkonditioneringen. Hade inte ens hört att vi fått främmande. Jag springer verkligen in och det kan inte ha varit en vacker syn. Nu sitter jag inne i sovrummet och vägrar gå ut innan killen från VUAB har gått. Tur att vi har en laptop så jag kan blogga. Synd bara att i TV-programmet “Bullen” finns kvar, isf hade jag lätt skickat in ett pinsamt läsarbrev 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *