Påskångest

Finns det ett ord i SAOL som heter Påskångest? Kanske är det bara benämningen i doktorns journal? Oavsett om det är en diagnos eller ett ord så har jag det idag! Det är påskdagen och igår var det påskafton vilken innebar ett påskägg. Påsktuppen var alldeles för generös i år, så vågen strejkar.
guyiu

Varje år tänker jag att jag inte ska äta så mycket. Jag misslyckas katastrofalt varje gång. Det är alldeles för mycket socker. Påskmat och dessert. Påskmust och några glas vin. Sedan som grädde på moset påskgodiset. Jag är så klart inte ensam om dessa problem. I Sverige äter vi 530 ton godis under påskveckan. Personligen känns det alltså som 1 ton har slukats. Så denna påskdag har jag sökt runt på nätet om olika alternativ att gå ner i vikt. Det är alltid bra med tips. Eftersom jag vet att jag inte är ensammen om detta delar jag såklart med mig. Jag är nästan lika god som påskharens ägg! Så till alla er som vill gå ner i vikt läs här om olika metoder.

Med det sagt önskar jag er en fin fortsättning på påsken. Dags att ta en promenad och börja bränna lite kilon, annars blir det vassen i år igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *