Köpt present till sambon

Har varit på jakt på den perfekta presenten till min sambo ett antal gånger, men nu tror jag att jag har hittat den. En kompis tipsade mig om en fiskebutik på nätet, Happy Angler, så nu ska jag bara bestämma om det ska vara flugfiske, havsfiske eller insjöfiske som ska bli hans nya hobby. Vad jag förstå så är det nog abborrar och annan småfisk som simmar i sjöarna som är lättast att börja med, så jag har beställt ett nybörjar-set. Ni tycker kanske att det är konstigt att jag bestämmer hobby till honom, men som uppväxt i naturen med allt det har att bjuda på i skillnad från min sambo som är född i stan, tycker jag att han ska ut i skog och mark. Så nu väntar jag med spänning när han ska öppna sin present för att se om det var ett lyckat val av mig.

En rofylld hobby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *