Kass bil, bra spel

I morse skulle jag sticka och spela dubbel med Janne, Stellan och Jonas i Enskedehallen, när min rishög till bil vägrade starta när den stått ute i snöyran. Det fick bli en taxi istället, så sjukt irriterande även om det blev betydligt billigare än jag hade räknat med. Nu har jag lämnat in åbäket på verkstaden, trots att jag är pank och det förmodligen kommer att kosta skjortan med repareringen. Tur för mig att http://www.folkia.se/ finns så jag kan lösa ut den innan lönen kommer. Hur som helst gick spelet rätt bra, trots att jag halkade runt på banan med mina uråldriga gympadojor. Jag gillar asics löparskor och tror att jag ska slå till på ett par, eftersom de även är sköna att spela badminton i. Den där hallen är faktiskt rena paradiset för racketsportare. De har förutom badminton även tennis, squash och bordtennis, som jag också är intresserad av men inte lika bra på. Det är även här de anordnar VM i Racketlon, där man tävlar i alla fyra grenarna och slår ihop det sammanlagda resultatet. Kanske att man ställer upp där någon gång, bara för att det är kul. Men om jag ska forsla utrustning för fyra sporter måste min värdelösa bil först starta igen. Eller så skrotar jag den och tar ett lite större lån för att köpa något som håller i en orkan!

Världens roligaste sport?

Världens roligaste sport?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *