Julklappar i sista minuten

Jag är precis klar med alla min julklappsköp vid det här laget. Ännu är det såklart inte försent för de som inte är klara. De flesta nätbutiker har snabba leveranser så det fungerar att handla in i det sista. En vanlig fråga verkar vara när sista dagen är, för många hemsidor har skrivit ut meddelande med inforamation. De flesta verkar ha att handlas det före klockan 15:00 på måndag så får de klapparna på tisdagen. Fast kolla det noga om ni är osäker.

Min sista julklapp var inte alls det lättaste att hitta. Jag var på stan och sökte men fann inte vad jag letade. Min sambo vill ha ett blått extalyse på bilen. De med klart glas finns på många ställen men inte det blåa. Jag har frågat vad som är så stor skillnad mellan dessa lysen. Tydligen så syns vägen bättre med de blåa ljuset. Speciellt efter vintervägarna och det är ju på vintern man är beroende av mer ljus. Det som är lite lustigt är att ljuset blir vitare med blått glas än med klart glas. Det borde vara tvärtom. Nåja nu ska jag inte göra bort mig mer med mina “lysande” kunskaper. Jag är nöjd att jag hittade den extralampa från Bosch jag var på jakt efter. En perfekt julklapp om ni frågar mig. Ett tips till er andra också, eftersom det är något alla har användning av.
blå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *