Hur tänkte de egentligen?

När jag tittar runt på nätet och i olika magasin inser jag att jag aldrig kommer att komma till paradiset om det existerar. Istället får jag nog det mer hett om öronen.

De vilder jag tycker är roligast att se av kändisar är när de misslyckas. Nu menar jag inte i livet utan vid ett röda mattan tillfälle. Ta som Oscarsgalan exempelvis. Det är ett tillfälle när minst lika stor fokus ligger på deras kläder som på prestationer. Bilderna kablas ut över hela världen så det är viktigt att de är presentabla.
Det som jag tycker nästan är roligast är de som misslyckas. Det är nästan pinsamt att erkänna. De har gjort sig så fina som möjligt men det blir bara fel, fel, fel. De litar blint på sin stylist, eller så kanske förklaringen är bristen på stylist. Det skulle vara roligt att få veta hur de egentligen tänkte när det valde kläder inför årets viktigaste kväll!?!

bkd
Blanca Blanco lät sig influeras av en eldsprutande drake. Klänningen ser ut som eldlågor helt utan form och vi hoppas att den självantänder och brinner upp.

mario
Söta Marion Cotillard kom i en klänning från Dior. Den var okej fram så kanske Marion inte äger en helkroppsspegel med mljlighet att se hur hon ser ut bak? Fast kanske hon trodde att den minst sagt udda detaljen skulle bli omskriven som hipp. Vad orsaken än må vara lär hon inte göra om detta misstaget utan enbart satsa på säkra kort. En klänning med inbyggd tyggunga kan aldrig bli rätt. Svisch sa det och så blev klänningen avkastad och ihopskrynklad för att aldrig mer ses.

noi
Hej Solange Knowles, Diana Ross ringde och ville ha tillbaka sina scenkläder. Gör lite discosmoves och snurra ut från galan så vi slipper se denna kreation igen.

Den enda sanna glädjen är skadeglädjen.

One thought on “Hur tänkte de egentligen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *