Himmelriket på Kungsholmen

Vi pratar ofta om att sälja lägenheten och köpa en ny. I dag googlade jag på mäklare kungsholmen och hittade en massa fina tvåor som jag tror skulle passa oss bra. Kungsholmen är en superfin stadsdel med många restauranger och caféer och nära till vatten. Kunde vi hitta en lämplig lya med utsikt över vatten eller någon fin park skulle jag inte tveka att slå till. Vi jobbar båda strax intill Kungsholmen, så det vore faktiskt den ultimata lösningen för oss. I tanken har vi så klart redan flyttat in i en paradvåning på Hantverkargatan, men det kommer inte att hända. Jag tror snarare på en tvåa med smart planlösning, som jag tänker inreda i lite retro stil, gärna med 50-talsattiraljer. Det viktigaste är dock att lägenheten har badkar – jag kan inte leva utan mitt dagliga bad! Om inte så får vi se till att sätta in ett innan vi flyttar, gärna någon modernare lyxvariant med bubblor och andra trevliga måsten. Johannes avskyr att bada, han tycker det är totalt slöseri med vatten och framför allt tid. Men det gör mig inget, det bästa är ändå att vara helt själv i badet och njuta av en tv-serie eller två. Ett bubbelbad och nya avsnittet av Girls är himmelriket för mig.

Jackpot!

Jackpot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *