Flytt till Kumla

Ja inte jag alltså men mina föräldrar. De har bott i Stockholm men nu då båda är pensionärer så flyttar de tillbaka till sin barndomsstad. Båda mina föräldrar kommer från Kumla men de har finskt påbrå. Jag blev lite förvånad att de valda att flytta tillbaka men jag förstår dem. Med åldern blir vi alla mer sentimental. De hade kontaktat Husmanhagberg i Kumla som hittat ett perfekt hus år dem. En liten enplansvilla med fyra rum. De vill inte ha något större eftersom de är gamla och ska klara av det själva. Jag tycker att de gör helt rätt. Jag misstänker dessutom att de får en rejäl slant över efter de sålt lägenheten. Jag hoppas det så att de kan resa åtmisntone. Jag vet att pappa drömmer om Vegas och mamma om Madeira. brukar ni disskutera ekonomi med era föräldrar? Jag har aldrig gjort det och jag vågar inte fråga heller, hahha. Fast rent logiskt sett borde det röra sig om en rejäl vinst.
jdjdaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *