En vanlig onsdagkväll

Vad kallt det börjar att bli på kvällarna. Riktigt kyligt faktiskt. Fast på något sätt tycker jag ändå att det är lite mysigt. Jag vet att det är en klyscha det här med att tända ljus och krypa in under en filt då det är höst men jag gillar faktiskt det!

Det känns som det är mer tillåtet att stanna inomhus och inte göra något alls då det är höst.

Min karl är ute och fiskar ikväll. Han hade beställt fiskerullar till nya spöt som han absolut måste testa ikväll. Jag gillar att fiska men i detta väder är jag hellre hemma. Det är tillåtet eftersom det regnar. Så kan ni gissa vad jag gör istället? Jag virkar. Jag vet att det är lite pensionärsvarning på det men jag tycker att det är riktigt roligt. Jag brukar virka halsdukar och mössor så inga avancerade saker direkt. Det saknas bara en katt i knäet så skulle jag se ut som en riktig gumma.
hdjh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *