En intressant dag

Under föregående arbetsvecka hade vi på företaget besök av en bank som kom och talade om tjänstepension. Jag har tidigare inte varit speciellt insatt i detta, eftersom det inte funnits på det arbete jag haft under många år. Nu är det bestämt att vi som anställda ska få denna förmån, vilket känns både bra och spännande. När jag har talat med andra vänner och bekanta så verkar det vara väldigt många som vänder sig till söderberg & partners och när jag surfade in på hemsidan så förstod jag varför. Redan vid en första anblick av hemsidan så utstrålar den professionalism så det bara skriker om det. Skulle det vara så att vi på jobbet av någon anledning skulle få tjänstepensionen indraget, är det helt klart hit jag vänder mig. Jag skulle dessutom behöva lite extra hjälp med att planera inför tjänstepensionen, eftersom jag inte har någon tidigare erfarenhet.

Förbered dig inför pensionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *