Döm aldrig någon annan

Min syster har alltid ansett sig vara bättre än mig. På rikigt alltså. Så har det varit sedan vi var barn. Hon har aldrig varit bättre på allt enligt henne själv oavsett om det gällt sport, skola eller ekonomi. Hon har dömt ut mig för att jag då och då har tagit snabblån för att få någon månad att gå runt.

Sedan ringde hon för ett par dagar sedan och frågade hur det gick till att låna pengar. Deras frys hade pajat och de hade precis kommit hem från semestern. Det första jag frågade var såklart om hon inte hade ett “undanstoppat kapital?” Det brukar hon nämligen alltid säga till mig. Sedan hejdade jag mig och tänkte efter. Hon måste ju ända ha dragit sig för att ringa. Därför var det dumt att förvärra situationen för henne även om jag hade god lust. Jag gav henne adressen till http://www.everydayplus.se/ och sedan la jag på.
hhhh

I efterhand har jag verkligen funderat på om jag gjorde rätt. Det här var tillfället att ta ner henne från de höga hästarna. Fast samtidigt vet jag att hon redan var förödmjukad. Syskon alltså! Hur less man än är på dem så ligger de en ändå varmt om hjärtat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *