Älskar min nya spegel

Finns det något bättre när man är på jakt efter något och hittar något som man bara älskar direkt? Oftast tycker jag att när jag letar efter något så hittar jag det aldrig. Det kan vara att jag behöver ett par nya jeans, en vinterjacka eller något annat. Har jag däremot inga pengar och bara följer med någon på ett ärende kan jag hitta massor av saker.

Jag har en stor tom vägg i hallen där jag har velat satt upp något länge. Nu hade jag både pengar och tid och jag gick in på ILVA för att se om de hade något spännande. För er som gillar heminredning så kika in på deras hemsida. De har otroligt många snygga saker till hemmet. Både accessoarer och möbler.

Det första jag såg när jag surfade in på deras hemsida vad denna spegel.
peooe
Det var kärlek på en gång. Tycker att den är riktigt häftig. Som en spegel och konstverk i ett. Det fanns många snygga speglar men denna spegel i koppar är ju bara att die for. Älskar den! Det är sällan jag känner mig så upprymd över ett köp. Det är en stor väggspegel så det är exakt vad jag har letat efter. Fast nu har jag shoppingförbud till semestern börjar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *