80-års fest i Kalmar

Till helgen är det dags för en 80-tals fest. 2×40=80 så vad passar bättre än en gumm- och gubbfest. Det är min storebror och fru som fyller år i oktober och det ska såklart firas. Jag har hjälpt till att fixa festen och det kommer att bli riktigt roligt. Festlokaler i Kalmar är fixade och catring med serveringspersonal är bokat så det är egentligen bara dukningen och dekoren vi behöver göra själva. Jag reser till Kalmar på torsdag kväll så att vi hinner med allt. Jag har redan köpt vad jag ska ha på mig. Jag tycker att det är så roligt med maskerader för folk släpper på hämningarna när de går in i en annan roll. Jag har redan köpt vad jag ska ha på mig. Det är väldigt lätt att klä ut sig till gumma. Hade egentligen önskat att jag hade någon av farmors klänningar kvar men nu köpte jag ett långt nattlinne och äver det tänkte jag ha en trench coat. Håret blir med papiljotter och ett nät över och sedan toppar jag det hela med ett par glasögonbågar från 60-talet.
djkd
Jag längtar verkligen tills jag får se vad de andra har på sig. Det är praktiskt att båda fyller år i samma månad. Fast däremot har jag presentproblem. Jag har inte bestämt mig riktigt vad jag ska köpa ännu. Det skulle vara roligt om jag kunde ge något som båda uppskattar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *